Χρυσοί Κανόνες


Οι άνθρωποι σήμερα, ζουν κατά μέσο όρο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή της ανθρώπινης ιστορίας. Το προσδόκιμο όριο ζωής από τα 75 χρόνια που ήταν τον προηγούμενο αιώνα, έχει φθάσει σήμερα τα 85 και αναμένεται μέχρι το 2050 να φθάσει στα 102 χρόνια! Αυτό συμβαίνει διότι τα τελευταία 50 χρόνια, η διάρκεια ζωής αυξάνεται σταθερά 2 έτη περίπου ανά δεκαετία, δηλαδή κερδίζουμε ένα επιπλέον 20%!

 

Πώς θα μπορέσουμε να είμαστε υγιείς, δυνατοί και εμφανίσιμοι ως τα βαθειά μας γεράματα;

 

omorfa01Απλά, εστιάζουμε στη φυσική αλληλεπίδραση βασικών παραγόντων, ξεκινώντας από τη φροντίδα των δοντιών. Καθώς ήδη γνωρίζετε, η υγεία των δοντιών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συνολική υγεία κάθε ατόμου. Το ίδιο και οι συνήθειες διατροφής. Τα δύο αυτά σημεία οριοθετούν την υγεία και γίνονται πρεσβευτές της μακροζωίας. Φυσικό επακόλουθο αυτής της αλληλουχίας είναι, επίσης, η επιθυμία για διατήρηση της νεανικότητας και της φυσικής εμφάνισης.

Ακολουθώντας τις χρυσές αναλογίες, η οδοντιατρική προσφέρει την ιδανικότερη λύση στο κεφάλαιο των δοντιών. Οι χρυσές αναλογίες ή αλλιώς χρυσή τομή, θεϊκές αναλογίες ή και χρυσός κανόνας, ακολουθήθηκαν από αρχαιοτάτων χρόνων στον Παρθενώνα και στην Πυραμίδα του Χέοπα, ενώ και η ομορφιά κάθε ανθρώπου βασίζεται σε αυτές. Πρόκειται για τη μοναδική αναλογία που ενοποιεί τα μέρη με το αρμονικό σύνολο, δημιουργώντας το πιο υγιές, ανθεκτικό και όμορφο αποτέλεσμα, ταυτόχρονα.

Το ιδανικό χαμόγελο που είχαμε μέχρι πριν λίγο καιρό, μπορεί πολύ εύκολα να υποστεί μικροαλλοιώσεις. Στον καθρέφτη του μπάνιου, οι μικροατέλειες, συνήθως, περνούν απαρατήρητες. Με μια απλή selfie φωτογραφία, όμως, τα θέματα έρχονται στο φως! Η σύγχρονη τεχνολογία στην οδοντιατρική προσφέρει τις ιδανικές λύσεις για κάθε περίσταση. Στο οδοντιατρείο μας, μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση θα λυθούν όλες σας οι απορίες. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο που σας ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες, τις επιθυμίες και το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε.