Λεύκανση Δοντιών

 

omorfia

Με τη διαδικασία της λεύκανσης των δοντιών, μπορείτε να φωτίσετε το φυσικό σας χρώμα με σκοπό να αποκτήσετε ένα πιο ελκυστικό χαμόγελο και να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας.


Πως λειτουργεί

Είναι μια απλή και ασφαλής μέθοδος, με την οποία το φυσικό χρώμα των δοντιών φωτίζεται, χρησιμοποιώντας είτε υπεροξείδιο του υδρογόνου ή υπεροξείδιο του καρβαμιδίου.

Το οξυγόνο που απελευθερώνεται απο το λευκαντικό παράγοντα, εισχωρεί στο σμάλτο και στην οδοντίνη των δοντιών, αφαιρώντας τη δυσχρωμία. Αποτέλεσμα; Ένα φωτεινό και σούπερ καθαρό χαμόγελο, σε λιγότερο από τριάντα λεπτά.

Η λεύκανση μπορεί να γίνει στο ιατρείο ή στο σπίτι ή ακόμα και σε συνδυασμό. Τα αποτελέσματα ποικίλουν, ανάλογα με το επίπεδο αλλαγής του χρώματος που επιθυμείτε, πόσο άμεσα θέλετε να γίνει, αλλά και από τις προσωπικές σας χρονικές δεσμεύσεις.

Θυμηθείτε πως είναι απαραίτητο να ελέγξετε την κατάσταση των δοντιών και των ούλων, πριν από κάθε λεύκανση. Το υλικό είναι ασφαλές στη λεύκανση του σμάλτου, εφ' όσον δεν υπάρχουν σημεία βλάβης στα δόντια.