Ιουλία Αράπη

FullSizeRenderΗ Ιουλία Αράπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε με άριστα από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εισήχθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε το Φεβρουάριο του 2016 με βαθμό Λίαν Καλώς.

Η επιθυμία της για περαιτέρω μόρφωση με το πέρας των σπουδών της την ώθησε να ασχοληθεί με τον τομέα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής όπου και παρακολουθεί μία αφορά την εβδομάδα στην αντίστοιχη κλινική της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε δύο επιτοίχιες ανακοινώσεις, η πρώτη στο Φοιτητικό Συνέδριο Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών 2015 και η δεύτερη στην 1η Διημερίδα Εμφυτευμάτων 2016 της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Ακολούθησε επιτοίχια ανακοίνωση στο επετειακό Συνέδριο Οδοντοστοματολογικής Εταιρείας Έρευνας τον Οκτώβριο του 2016. Έχει συμμετάσχει στα Πανελλήνια Συνέδρια των 3 τελευταίων χρόνων, στο Φοιτητικό Συνέδριο Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών 2015, στην 1η Διημερίδα Εμφυτευμάτων 2016, στο 53ο Ετήσιο Συνέδριο Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος και στο 70ο Συνέδριο Οδοντοστοματολογικής Εταιρείας Έρευνας. Τον Ιούλιο του 2016 ξεκίνησε να συνεργάζεται ως γενικός οδοντίατρος με το ιατρείο της κυρίας Λένας Αντζουλάτου - Κρέστα στην Κηφισιά.

Το ενδιαφέρον της για τους ανθρώπους την έκανε να προσφέρει από νεαρή ηλικία εθελοντική εργασία σε παιδιά και άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ελεύθερου σχεδίου για διάστημα δύο ετών και ασχολείται με τη ζωγραφική και τις κατασκευές τα τελευταία χρόνια.