Ορθοδοντική θεραπεία

 

cresta-dental-orthodontiki-therapeia-01Σήμερα, γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας για όποιον θέλει να ξεκινήσει ορθοδοντική θεραπεία. Επίσης, γνωρίζουμε ότι συχνά, ακόμα και μετά από μια πετυχημένη θεραπεία τα μπροστινά δόντια μπορεί να ξεφύγουν από τη θέση τους και να χρειάζονται μια ορθοδοντική μετακίνηση, ώστε να αποκτήσουν και πάλι τη σωστή λειτουργική και αισθητική θέση στη στοματική κοιλότητα.


Η πιο σύγχρονη θεραπεία για ενήλικες είναι η «Αόρατη Ορθοδοντική».


Πρόκειται για μια ιδανική μέθοδο που απευθύνεται σε όλους και ειδικότερα σε όσους δεν επιθυμούν να έχουν τη δέσμευση που συνοδεύουν τα γνωστά «σιδεράκια».

Μικρές αποκλίσεις στη θέση των μπροστινών δοντιών διορθώνονται με τη μέθοδο της «Αόρατης Ορθοδοντικής», σε σύντομο χρονικό διάστημα και με εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τους νάρθηκες Clear Aligners.

 

 

                               cresta-dental-aorati-orthodontiki-01              cresta-dental-aorati-orthodontiki-02

 


Μερικά σημεία κλειδιά, σας δίνουν τη δυνατότητα να μελετήσετε τα δεδομένα και να αποκτήσετε το χαμόγελο των stars:

cresta-dental-aorati-orthodontiki-03 Εάν παρατηρείτε πως τα μπροστινά δόντια έχουν ξεφύγει με τέτοιο τρόπο, ώστε κάποιο από αυτά να γκριζάρει στις φωτογραφίες
•  Εάν ένα ή περισσότερα από τα μπροστινά δόντια κατακρατά διάφορες τροφές
•  Για να επαναφέρετε τα δόντια στην ιδανική θέση ή για να διορθώσετε τυχόν μικροατέλειες
•  Για να διευκολύνετε ένα πιο συντηρητικό και λειτουργικό αισθητικό σχέδιο θεραπείας
•  Διορθώνοντας τις μικρές ή μεγαλύτερες αποκλίσεις, μπορείτε στη συνέχεια να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο το αισθητικό αποτέλεσμα με μια θεραπεία λεύκανσης, ώστε να αποκτήσετε το πιο όμορφο και λαμπερό χαμόγελο.

 

Τα διάφανα ναρθηκάκια Clear Aligners φοριούνται καθημερινά από 18-22 ώρες και ευθυγραμμίζουν γρήγορα τα δόντια, επαναφέροντας τα χωρίς πόνο και κόπο στη σωστή τους θέση.