Όψεις πορσελάνης


Ένας εναλλακτικός τρόπος βελτίωσης του χαμόγελου είναι οι όψεις πορσελάνης. Τις επιλέγουμε όταν αναζητάμε ένα διαχρονικό αποτέλεσμα, έχοντας μείνει ευχαριστημένοι από ένα αρχικό ή δοκιμαστικό lifting με όψεις ρητίνης ή όταν θέλουμε να αντικαταστήσουμε παλαιές αισθητικές αποκαταστάσεις που δεν μας ικανοποιούν πια.

 

BEAUTIFUL-SMILES-4-2a            BEAUTIFUL-SMILES-4-3


Η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται σε μια συνεδρία, μια και κατασκευάζουμε εκμαγεία μελέτης, επάνω στα οποία σχεδιάζουμε τις διορθώσεις που κρίνουμε απαραίτητες, ώστε να παρέχουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.


Σε περίπτωση που είναι η πρώτη φορά που θα προβείτε σε μια τέτοια θεραπεία, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια δοκιμαστική εφαρμογή χρησιμοποιώντας ειδικούς νάρθηκες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε και να αξιολογήσετε τις προτεινόμενες βελτιώσεις στη στοματική κοιλότητα, πριν ξεκινήσετε την θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση η γνώμη σας μας είναι πολύτιμη.


Για τις όψεις πορσελάνης, μέσα από μια τυπική διαδικασία, απαιτούνται τρεις με τέσσερεις επισκέψεις. Κατά την διάρκεια τους, τα δόντια είναι καλυμμένα με προσωρινές όψεις ώστε να μπορείτε να συνεχίζετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, μεταξύ των σταδίων εκτέλεσης των εργασιών, χωρίς να αντιλαμβάνεται κανείς το παραμικρό.