Η Φιλοσοφία του ιατρείου μας

1Το οδοντιατρικό κέντρο μας Cresta Dental Care, ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των ασθενών γύρω από τα τεράστια οφέλη της οδοντιατρικής πρόληψης και της στοματικής υγιεινής.

Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στην εξατομικευμένη καθώς και ολιστική προσέγγιση του κάθε ασθενούς, με σκοπό την άριστη στοματική υγιεινή και αισθητική, ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες και ανώδυνες μεθόδους.Οδοντιατρική Πρόληψη

2Ακολουθούμε θεραπείες που σχετίζονται με την ηλικία των ασθενών μας και είναι προσαρμοσμένες σύμφωνα με τους κινδύνους που αναπτύσσονται σε κάθε ηλικιακή ομάδα:

1. 0-6 ετών: Νεογιλή οδοντοφυΐα
2. 6-13 ετών: Νεογιλή & μόνιμη οδοντοφυΐα (μικτή)
3. 14-30 ετών: Εφηβική & ενήλικη οδοντοφυΐα
4. 31-45 ετών: Μέση ενήλικη οδοντοφυΐα
5. 46-60 ετών: Προχωρημένη ενήλικη οδοντοφυΐα
6. 60+: Ώριμη οδοντοφυΐα

3Η οδοντιατρική πρόληψη είναι πιο αποτελεσματική εάν ξεκινήσει νωρίς, δηλαδή από τις κατηγορίες 1 και 2.

Πέρα από τις ηλικιακές ομάδες, στο ιατρείο μας, κάθε θεραπεία εξατομικεύεται ανάλογα και με την συνολική υγεία του ασθενούς, ειδικά εάν συντρέχει ύπαρξη χρόνιου νοσήματος ή εάν ακολουθείται κάποια συστηματική φαρμακευτική αγωγή.

4Xρησιμοποιούμε  βοηθητικά μέσα μεγέθυνσης, όπως το οδοντιατρικό μικροσκόπιο ή λούπες, για να διευκολύνουμε και να διασφαλίσουμε τη διάγνωση, αλλά και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της θεραπείας που θα ακολουθηθεί. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούμε την ανάγκη λήψης ακτινογραφιών.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, όλοι οι ασθενείς ελέγχονται προληπτικά για καρκίνο του στόματος.

 

 

Αισθητικές Θεραπείες

5Επιλέγουμε βιομιμητικά υλικά, με στόχο να προσφέρουμε φυσικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας. Η επιλογή της αισθητικής θεραπείας ακολουθεί παράλληλη δράση με τις ηλικιακές ομάδες, με ελάχιστη επεμβατική προσέγγιση. Ενδεικτικά, η λεύκανση μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή σε νεαρά άτομα, αλλά σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να αποδειχθεί προτιμότερη μια θεραπεία με άμεσες ή έμμεσες όψεις, καθώς τα επίπεδα του σμάλτου ενδέχεται να έχουν φθαρεί αρκετά ώστε να μην επιδέχονται λεύκανση. Παράλληλα, με μια τέτοια θεραπεία ενισχύουμε την προστασία των αποδυναμωμένων ή φθαρμένων δοντιών με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο.

 

 

6

 

 

Παρακολούθηση μετά τη θεραπεία

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη σημασία της διαρκούς παρακολούθησης μετά τη θεραπεία, ώστε να διασφαλίσουμε πως η μέγιστη αποτελεσματικότητα που έχει επιτευχθεί θα έχει και μακροχρόνια αποτελέσματα.

 

 


7
Διαρκής ενημέρωση


Ενημερωνόμαστε διαρκώς γύρω από τις νέες εξελίξεις τις οποίες προσαρμόζουμε στις οδοντιατρικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με οδοντιάτρους άλλων ειδικοτήτων,εξασφαλίζει στους ασθενείς μας υψηλές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών υπό την απόλυτη παρακολούθηση και επίβλεψή μας.

 

Κοντά μας, θα βρείτε την άριστη λύση και θα αισθανθείτε τη σημαντική διαφορά φροντίδας!!!