'Αμεσες όψεις ρητίνης Componeers, Εdelweiss veneers

 

 

BEAUTIFUL-SMILES-3-5

Σε περιπτώσεις που τα δόντια σας παρουσιάζουν ευαισθησία από χημική διάβρωση ή έντονη αποτριβή, εκτός από την αισθητική βελτίωση, οι όψεις ρητίνης προσφέρουν μια μέθοδο αποκατάστασης που παρέχει ταυτόχρονα προστασία και ενίσχυση της αντοχής των δοντιών ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσουν την αίσθηση πόνου λόγω της ευαισθησίας.


Τo σημαντικότερο πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι ότι η θεραπεία ολοκληρώνεται στο ιατρείο, υπό τον αποκλειστικό έλεγχο του οδοντιάτρου, ο οποίος μπορεί να αυτοσχεδιάσει και να τροποποιήσει το αποτέλεσμα όπως εσείς επιθυμείτε, προκειμένου να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

 

BEAUTIFUL-SMILES-3-6Οι προδιαμορφωμένες όψεις ρητινης Componeers, με ειδικά πατενταρισμένη νανοϋβριδική σύνθετη ρητίνη, προσφέρουν εκπληκτική και άμεση αποκατάσταση των προσθίων δοντιών, σε μία μόνο επίσκεψη. Έρχονται σε προκατασκευασμένη μορφή, έξι για την κάθε γνάθο, οι οποίες προσαρμόζονται στο σχήμα των δοντιών του ασθενούς, χωρίς να χρειάζονται αποτυπωτικά μέτρα ή προσωρινές όψεις. Είναι η ιδανική λύση για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν το χαμόγελο  τους, για ήπιες αλλαγές - κυρίως στο χρώμα - και για εκείνους που έχουν σχετικά ίσια δόντια, χωρίς μεγάλες αποκλίσεις. Πολύ δημοφιλείς, επίσης, σε άτομα που νιώθουν άβολα εάν παραμείνουν αρκετή ώρα ακινητοποιημένοι στην οδοντιατρική πολυθρόνα, μια και ολοκληρώνονται σε μία επίσκεψη. Οι ρητίνες αυτής της κατηγορίας είναι πολύ ανθεκτικές σε γρατζουνιές και δεν χαράζονται, χάρη στην ειδική επεξεργασία τους. Διατίθενται σε χρωματολόγιο, με τόνους που φθάνουν πολύ κοντά στη φυσική εικόνα του δοντιού, ενώ διαθέτουν μια ωραία διαύγεια που προσθέτει ζωντάνια.

 

BEAUTIFUL-SMILES-4-1Ίδια φιλοσοφία ακολουθούν και οι όψεις ρητινής Edelweiss. Προκατασκευασμένες με παρόμοιο τρόπο και επεξεργασμένες με laser, διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, με αποτελέσματα που έρχονται, επίσης, πολύ κοντά στη φυσική εικόνα των δοντιών.

 

Και στις δύο περιπτώσεις προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και την ιδανική λύση, όπου είναι αναγκαία και η επιμήκυνση δοντιών, ενώ απαιτείται ελάχιστη προετοιμασία ώστε να εφαρμόσουν απόλυτα και να προσφέρουν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Δηλαδή, πηγαίνετε στο οδοντιατρείο με μερικά αισθητικά μικροπροβλήματα δοντιών και φεύγετε με ένα ολοκαίνουργιο, φυσικό και ωραίο χαμόγελο!