Σύνθετο σχέδιο αποκαταστάσεων προσθίων και
οπισθίων δοντιών

BEAUTIFUL-SMILES-4-4

 

Όταν η φθορά των δοντιών δεν περιορίζεται μόνο στα μπροστινά δόντια, αλλά οφείλεται σε χρόνιες βλάβες, είτε λόγω έντονης τριβής των δοντιών, εκτεταμένες αποκαταστάσεις που δεν επαρκούν ή ακόμη και απώλεια ορισμένων δοντιών, τότε η λειτουργική αποκατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί σε συνδυασμό με τις αισθητικές βελτιώσεις.

 

 

BEAUTIFUL-SMILES-4-5Η αντιμετώπιση ενός τέτοιου περιστατικού απαιτεί έναν πιο αναλυτικό προσχεδιασμό, με πολλά στάδια, πριν μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη εικόνα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις συλλέγουμε πληροφορίες με πολλούς τρόπους, ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για εσάς προσωπικά. Μας ενδιαφέρει να μας επισημάνετε τι σας απασχολεί, που θα θέλατε μεγαλύτερες βελτιώσεις και γιατί, καθώς και το χρονικό διάστημα που είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε ώστε να γίνουν οι επιθυμητές αλλαγές.

 

Η μελέτη μας ξεκινάει με την ψηφιακή καταγραφή της αρχικής εικόνας του προσώπου και του χαμόγελου, με φωτογραφίες από πολλές πλευρές του προσώπου, όχι μόνο από το σημείο που εστιάζει το δικό σας μάτι.

 

BEAUTIFUL-SMILES-5-3Παράλληλα, κατασκευάζουμε εκμαγεία των δοντιών πάνω στα οποία προσχεδιάζουμε τις βελτιώσεις με διαγνωστικό κέρωμα και το οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε στο στόμα με ειδικούς νάρθηκες, όταν χρειαστεί. Στη συνέχεια, σε συνδυασμό με το κλινικό και ακτινογραφικό έλεγχο, καθορίζουμε τη σειρά των απαραιτήτων θεραπευτικών σταδίων που πρέπει να ακολουθήσουμε.          

 

BEAUTIFUL-SMILES-5-5Η μέθοδος, όπως και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε διαφέρει σε κάθε περιστατικό, ανάλογα με τα αρχικά αίτια, την ανάγκη θεραπευτικού σχήματος και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε.         

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να συνδυάζουμε πολλές αισθητικές θεραπείες, όπως λεύκανση, αισθητική διαμόρφωση ούλων με laser, αποκαταστάσεις ρητίνης, oρθοδοντική, κεραμικές στεφάνες και εμφυτεύματα.

 

 

Εάν έχετε στο μυαλό σας ένα χαμόγελο που θα θέλατε να αποκτήσετε, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας.